ForsideAktueltNyheder Nyheder

 

 

24-10-2019

Medlemsdialog i Nordjylland og Københavnsområdet

I efteråret fortsætter CISUs medlemsdialog. I foråret gik turen til området omkring Sydsjælland og Falster og til Sønderjylland. Nu tager CISU til Nordjylland og Københavnsområdet.

Alle medlemsorganisationer og grupper fra medlemsorganisationer kan deltage. Hvis man for eksempel er fra en lokalafdeling eller projektgruppe i en organisation i et af de geografiske områder, er man meget velkommen til at melde sig.

Medlemsdialogen i Nordjylland finder sted i Aalborg torsdag den 7. november fra klokken 12-15. CISU leder efter en medlemsorganisation, der har lyst til at være vært for arrangementet.

 

Ønsker man at melde sig som vært eller deltage i Aalborg, bedes man sende en mail til rådgiver Signe Allimadi på sa@cisu.dk senest fredag den 25. oktober.

I København bliver medlemsdialogen den 4. december. Sted og tidspunkt offentliggøres senere. Skriv til rådgiver Mette Kjærtinge på mek@cisu.dk for tilmelding i Københavnsområdet.

Efter medlemsdialogen i 2017 startede CISU blandt andet drop-in rådgivninger, introrådgivning og satte større fokus på frivillighed. Begge dele efter konkrete ønsker fra CISUs medlemsorganisationer, der kom frem i medlemsdialogen.