Hvorfor er oplysnings- og engagementsarbejde vigtigt?

Ta' del i diskussionen og bliv introduceret til CISUs tre oplysnings- og engagementspulje inkl. den nye EU finansierede pulje Connect for Global Change

Tider:

14-09-2024 - Kl. 09:00-11:45

Afholdelsessted:

Askov Højskole
Maltvej 1
Askov - Vejen

Kursusansvarlig:

Helene Holbeck Kannegaard

Ledige pladser:

40

Tilmeldingsfrist:

11.09.2024

Målgruppe

Alle deltagere på Højskoleweekenden, med interesse i oplysnings- og engagementsarbejde

Læringsmål

Oplysning og engagement i Danmark er helt afgørende for mange af CISUs medlemsorganisationer. Gennem dette arbejde skaber organisationerne bevidsthed om globale udfordringer og muligheder og mobiliserer til handling og forandring.

Til denne workshop deler CISUs medlemsorganisationer og europæiske partnere deres perspektiver på, hvorfor oplysning og engagement er vigtigere end nogensinde før i den nuværende danske og globale kontekst. Sammen løfter vi blikket fra egne metoder og får indsigt i, hvordan andre arbejder, og hvad vi kan lære af dem for at gøre global udvikling til en folkesag.

Derudover introducerer vi deltagerne for CISUs tre oplysnings- og engagementspuljer: OpEn, Connect for Global Change og CISUs oplysningspulje. Hver pulje har sine unikke muligheder og begrænsninger, og vi vil præsentere, hvad de forskellige puljer dækker over, og hvordan de kan støtte medlemsorganisationernes arbejde. 

Indhold

Vi håber at inspirere og motivere deltagerne til at arbejde videre med oplysnings- og engagementsarbejdet og afprøve nye måder at gøre det på.

Baggrundsmateriale

Foto: Jacob Crawfurd

Du har valgt

Tilføj deltagere