Samfinansiering - Bliv klædt på til at søge de "skjulte" støtteformer.

Få indblik i de mindre kendte støtteformer i Civilsamfundspuljen og bliv klædt godt på til at søge midlerne

Tider:

03-06-2024 - Kl. 15:30-17:30

Afholdelsessted:

Webinar (M)
Online

Kursusansvarlig:

Søren Asboe Jørgensen

Ledige pladser:

21

Tilmeldingsfrist:

31.05.2024

Fabo-læringsside:

Klik her

Målgruppe

Brugere af Civilsamfundspuljen, som er nysgerrige på, hvordan puljen også kan bruges til at søge EU-midler, fonde og andre donorer. Det er desuden relevant for tidligere deltagere i CISUs kurser om fundraising og fonde.

Læringsmål

At deltagerne på webinaret får et dybere indblik i de muligheder, der findes i Civilsamfundspuljen til at søge økonomisk tilskud fra EU, fonde og andre donorer. Vi arbejder med støtteformerne "Støtte til samfinansiering" og "Støtte til ansøgningsproces", og vi giver dig redskaberne til at søge midlerne.

Indhold

Bevillinger i Civilsamfundspuljen er under pres. På ét område er der dog ikke så meget pres; støtteformen til samfinansiering.


Samfinansiering er støtte til det egetbidrag der kan være, når man søger andre donorer som eksempelvis EU, en større fond eller et virksomhedssamarbejde.

Er du derfor nysgerrig på, hvordan Civilsamfundspuljen kan bruges til at søge midler hos EU eller anden donor er dette webinar noget for dig.

Der vil bl.a. være korte oplæg fra CISUs medlemsorganisationer som fortæller, hvordan de har anvendt Civilsamfundspuljens muligheder og hvordan de i dag arbejder med samfinansiering.

Vi vil gennemgå de muligheder, der findes i Civilsamfundspuljen til 'gearing' og søge midler fra fonde og andre donorer. Konkret vil vi komme ind på støtteformerne "Støtte til samfinansiering" og "Støtte til ansøgningsproces" og se på, hvad disse kan bruges til og hvordan.

På webinaret kommer vi også ind på krav til ansøger og hvad man som ansøger særligt skal være opmærksom på ved støtteformen 'Støtte til samfinansiering' og 'Støtte til ansøgningsproces'.

Baggrundsmateriale

Deltagerne kan med fordel inden kurset have læst retningslinjerne for Civilsamfundspuljen - særligt afsnit 7 og 8.

Se også FABO læringssite her.

Du har valgt

Arrangement: Samfinansiering - Bliv klædt på til at søge de "skjulte" støtteformer.
Tilmeldingstype: Standard
Afholdelsessted:

Online

Kursusansvarlig:

Søren Asboe Jørgensen

Ledige pladser:

21

Tilmeldingsfrist:

31.05.2024

Pris: Gratis/Free
Medlemmer: Gratis/Free

Tilføj deltagere