Hvordan kan vi bruge CISU?

Introduktion til CISU som forening, medlemsfordele i CISU og til CISUs puljer

Tider:

18-03-2024 - Kl. 14:00-16:00

Afholdelsessted:

Webinar (M)
Online

Kursusansvarlig:

Rune Vinter

Ledige pladser:

37

Tilmeldingsfrist:

14.03.2024

Fabo-læringsside:

Klik her

Målgruppe

Mødet er for nye medlemsorganisationer i CISU eller organisationer, som overvejer at blive medlem af CISU. Det vil også være relevant for nye frivillige eller ansatte i CISUs medlemsorganisationer. Eller for medlemsorganisationer som ønsker at blive opdateret på både gamle og nye fordele i medlemskabet og CISUs nuværende puljer og retningslinjer.

Læringsmål

På dette online møde hører man om, hvad man kan få ud af at være med i CISU - vores kurser, rådgivning, netværk og andre medlemsfordele. Vi giver også et overblik over, hvilke puljer man kan søge hos CISU.

Indhold

Medlemsfordele:

Denne del vil først handle om adgangen til kurser og rådgivning. Hvordan får man overblik over, hvilke kurser, der er relevante for den situation jeres organisation er i? Hvad kan man få rådgivning om?

Vi vil også give et indblik i mulighed for at deltage i forskellige netværk, og at man igennem CISU kan få mulighed for at opnå en større synlighed; fx på diverse folkemøder. Med et medlemskab hos CISU giver man også mere styrke til den interesse-varetagelse, CISU laver for medlemsorganisationerne i forhold til beslutningstagere. Vi vil give et par eksempler på, hvordan det foregår.

Derudover er der adgang til en række fordele, som gratis adgang til fonde.dk, adgang til to portaler ved Altinget (Civilsamfund og Udvikling), rabat ved Unitas Rejser og Timeout, man kan få hjælp til kommunikation, og få et medlemskab i Kooperationen til nedsat pris. Vi vil kort introducere til disse fordele og forklare, hvordan man får glæde af det.

CISUs puljer:

Denne del giver en grundviden om CISUs puljer og støttemuligheder og et overblik over, hvilke typer partnerskaber, indsatser og aktiviteter, der typisk gives støtte til.

Vi vil komme rundt om:

  • Civilsamfundspuljen - her også CCAM til klimaindsatser og den nye Naboskabspulje
  • Den Danske Nødhjælpspulje (DERF)
  • Oplysningspuljen
  • Oplysnings- og Engagementspuljen


Følg også mere med på kursets læringsside her.

Baggrundsmateriale

Læs mere om CISUs medlemsfordele på: cisu.dk/medlemsfordele

Læs mere om CISUs puljer på: cisu.dk/puljer

Læs mere om CISUs netværk på: cisu.dk/kurser/netværk


Foto: Pernille Bærendtsen 


Mødet foregår på dansk

Du har valgt

Arrangement: Hvordan kan vi bruge CISU?
Tilmeldingstype: Standard
Afholdelsessted:

Online

Kursusansvarlig:

Rune Vinter

Ledige pladser:

37

Tilmeldingsfrist:

14.03.2024

Pris: Gratis/Free
Medlemmer: Gratis/Free

Tilføj deltagere