Askov Højskole i solskinsvejr Foto: Askov Højskole

Igen i år afholder vi i CISU, Højskoleweekend på Askov Højskole. Weekenden er tænkt som en mulighed for medlemmerne kan mødes på kryds og tværs, dykke ned i aktuelle temaer om udviklingsarbejde, civilsamfund og fremtiden.

I år sætter vi fokus på, hvilken forandring vi sammen skaber rundt om i verden og herhjemme. Hvilket aftryk sætter vi på verden? Hvilken betydning har partnerskaberne?

Vi har lavet fire spor, som indrammer de snakke og refleksioner, vi gerne vil have på Højskoleweekenden.

Download programmet

Tilmeld dig højskoleweekenden Med Early Bird-rabat indtil 16.juni

Programmet - senest opdateret 15.maj 2024 Foto: Grafik af Henrik Huus Mikkelsen

Praktiske oplysninger

Programmet begynder ca. kl. 17.30 fredag den 13. sept og slutter ca. kl. 15 søndag den 15. sept. 
  • Tilmeldingen dækker hele weekenden med forplejning og kurser og man kan vælge, om man ønsker enkelt- eller flerpersoners-værelse. Flerpersoners-værelser er med to eller tre senge. Der vil være et begrænset antal enkeltsengsværelse, så flest mulige deltagere kan komme med på Højskoleweekenden. Har man ønsker til personer, man gerne vil dele værelse med, skal vi nok sikre dette så vidt det er muligt. (send i så fald mail til cisu@cisu.dk)
  • I år har vi indført Early Bird priser, da vi meget gerne ser at så mange deltagere som muligt har tilmeldt sig inden sommerferien. Det betyder at frem til 16. juni vil prisen for deltagelse være nedsat med 200 kr (eller 20% for de billigste værelser).
  • Priserne vil herefter frem til tilmeldingsfristen 12. august være: Enkeltværelse 1000 kr, Flersengsværelse 700 kr, Studerende og internationale partnere 500 kr (på flersengsværelse).
  • Vi fortsætter med særlige priser for studerende (med gyldigt studiekort) og udenlandske partnere for hele weekenden på et flerpersoners-værelse.
  • Priserne inkluderer logi, kost og kursusindhold. Drikkevarer foregår via egenbetaling.
  • Vores forplejning på højskolen er pescetarisk. Gør gerne opmærksom på, hvis du har særlige forhold til kost/allergener, senest d. 28. august ved at skrive det til cisu@cisu.dk.
  • Der går bus direkte fra Vejen St til højskolen (Bus 148).

Sprog

De fleste sessioner i plenum vil være på engelsk for at alle partnere og internationale gæster kan få mest muligt ud af programmet. De enkelte workshops vil være enten på dansk eller engelsk, dette vil tydeligt fremgå af programmet og workshop-titlerne. Der vil i alle sessioner med sideløbende workshops være mindst 1 workshop, som foregår på engelsk.

Du er måske også interesseret i: