Foto: Kirsten Adler

Pt. har vi ingen ledige stillinger

For løn- og ansættelsesforhold se CISUs gældende overenskomst 2021-2024 (under forhandling)

Følg os på LinkedIn, hvor vi løbende annoncerer nye stillinger.

Eksterne konsulenter

CISU har i perioder behov for at få gennemført konkrete konsulentopgaver i tilknytning til enten Civilsamfundspuljen, DERF - Den Danske Nødhjælpspulje eller OpEn - Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje.

I den forbindelse vedligeholder vi en liste over mulige konsulenter med relevante kompetencer indenfor civilsamfundsarbejde.

Kvalifikationskrav

For at indgå i listen er det en forudsætning, at man har gennemført konkrete konsulentopgaver tidligere (men ikke ældre end 3 år før ansøgningstidspunktet) indenfor et af vores tre fagområder CSP, DERF eller OpEn.

Ansøgning

Ansøgning foregår ved at udfylde denne formular. Vi vil rette henvendelse, når/hvis der melder sig en opgave, som efterspørger en konsulent med dine kompetencer. 

Når du ansøger om at indgå på CISUs liste over kvalificerede konsulenter, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger her.

Hvilke typer af opgaver?

Civilsamfundspuljen: Langsigtet udvikling og civilsamfund

Opgaverne har oftest været kapacitetsanalyser, reviews og appraisals (især i forbindelse med programansøgninger).

DERF: Humanitært

Her kan der være tale om såkaldte desk-studies og analyseopgaver ift. det humanitære område, men det kan også være reviews. Eksempler er et studie om Cash Based Assistance og en analyse af DERF-brugeres respons på COVID19.

OpEn-puljen: Engagement, kommunikation og oplysning i Danmark

Her har det primært drejet sig om udvikling af kommunikations- eller oplysningsværktøjer eller udvikling af forskellige events til at understøtte puljens engagementsindsatser.

Du er måske også interesseret i: