ForsideAktueltOpslagstavle

Herunder er CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer, hvor man kan lave opslag med relevans for andre organisationer.

 

Det kan være pressemeddelelser, information om arrangementer eller lignende. Oversigten kommer så med i CISUs nyhedsbrev.

 

Men opretter dem i formularen nederst.

CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer

Vi har to skønne kontorlokaler i lokalefællesskab ledige til overtagelse pr. 1. januar 2021.


Med kig til søerne, i åbne og lyse omgivelser og med adgang til stor, grøn baggård. Lokalerne er beliggende i et hyggeligt kvarter på Indre Nørrebro i stueetagen på hjørnet af Wesselsgade og Baggesensgade. Vi ligger på kanten til Indre By, tæt ved Blågårdsgade, Skt. Hans Torv og kun 10 minutter til fods fra Nørreport.

Som lejer bliver i en del af et lokalefællesskab, der udover jeres egne lokaler har adgang og brugsret til køkkenfaciliteter og yderligere 5 lokaler på mere end 110 kvm, med rig mulighed for afholdelse af møder, oplæg og arrangementer af forskellig art. Lokalerne er synlige og med let adgang fra gaden, hvilket giver gode forudsætninger for at holde offentlige arrangementer også.

Vi er Global Aktion, en dynamisk, aktivistdrevet organisation med et fast sekretariat. Vi værdsætter et lokalefællesskab hvor der både er plads til ro og fordybelse, men også liv og aktivitet, hvor vi mødes, måske kan spise frokoster sammen og hvor vi kan inspirere hinanden på tværs.

De to lejemål er til kontorlokaler på 11 m2 og 18 m2, og den månedlige husleje er henholdsvis 7.925 kr. og 10.415 kr. Inkluderet i lejen er desuden ugentlig rengøring, internet, el, vand, varme og forsikring.

Depositum er på 3 måneders leje.


Overtagelsen er som udgangspunkt 1. januar 2021, men vi kan være fleksible i forhold til indflytning.


Hvis du er interesseret eller kender nogen som er, må du meget gerne kontakte os på jonathan@globalaktion.dk eller via telefon på 3535 9232.

Webinar om forebyggelse og håndtering af seksuel chikane i NGO’er - særligt for NGO'er og organisationer

Mandag den 7. december 2020 kl. 13.00 - 15.00

Hvad kan vi som organisation gøre for at hindre seksuel chikane og krænkelser på arbejdspladsen og i organisationen generelt? Og hvordan sikrer vi, at sager kommer frem og bliver håndteret ordentligt, hvis der har fundet seksuel chikane sted?

Kooperationen og Kvinderådet inviterer til et webinar, hvor du kan høre en fagforening, en forsker og en arbejdsgiverforening videregive deres erfaringer og bud på, hvordan man skaber et krænkelsesfrit miljø.

Tid og sted
Mandag den 7. december 2020 kl. 13.00-15.30
On-line

Pris
Arrangementet er gratis

Tilmelding
Send en mail til Peter Kellermann Brandorff pkb@kooperationen.dk inden den 4. december 2020

 

En erfaren NGO medarbejder Birgit Lundbak har henvendt sig til CISU og tilbudt sig som mentor for en af CISUs mindre medlemsorganisationer.

Birgit præsenterer sig således:

Efter ca. 30 år i udviklingssektoren, heraf 26 år i Red Barnet, er jeg for nylig gået på pension. Jeg har lyst til at bruge den viden og erfaringer, jeg har gjort mig gennem årene som mentor for en mindre NGO.

Gennem de mange år har jeg fået allround viden om alle aspekter i udviklingsprojekter, men mit særlige fokus har været på børn og unge, rettighedsbaserede tilgange og advocacy.

Ligeledes har jeg arbejdet med partnerskaber, herunder organisationsudvikling og kapacitetsstøtte. Med en oprindelig baggrund som journalist har jeg også altid haft interesse for formidling.

Jeg forestiller mig, at kontakten kunne være månedlig og bestå af både fysiske og virtuelle møder. Det vigtigste er dog at vi indledningsvist bruger tid på at finde det rigtige match og afstemme forventninger til hinanden, så relationen bliver udbytterig for begge parter.

 

Skriv til rådgiver, Nina Lauritzen nl@cisu.dk , hvis I er interesserede i at indgå i en mentorordning.

Kontakten kan finde sted efter aftale og efter forventningsafstemning mellem CISU/mentor/mentee. Ordningen baserer sig på frivilligt arbejde.

Her kan du indesende en nyhed til CISUs opslagstavle