ForsideAktueltOpslagstavle

Herunder er CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer, hvor man kan lave opslag med relevans for andre organisationer.

 

Det kan være pressemeddelelser, information om arrangementer eller lignende. Oversigten kommer så med i CISUs nyhedsbrev.

 

Men opretter dem i formularen nederst.

CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer

VIRTUELT FYRAFTENSMØDE OM ’PROJEKTMONITORERING OG SAMARBEJDE MED (SYD)PARTNERE PÅ DISTANCEN

Torsdag den 27 august kl. 15.00 - 17.15 inviterer DH til virtuelt fyraftensmøde om ’Projektmonitorering på distancen’.

Vi sætter fokus på konkrete erfaringer fra Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), Dansk Missions Råds Udvikling (DMRU) og Danske Handicaporganisationer (DH), der alle har haft erfaringer med aktivitets- og/eller finansiel monitorering på distancen i løbet af juni/juli 2020. Målet er at få inspiration til videreudvikling af egen projektmonitorering og partnersamarbejde, når man ikke kan mødes fysisk eller ønsker at begrænse antallet af flyrerejser.

Den første time vil være oplæg og efter en pause påtænker vi, at der bliver mulighed for i ’break-out rooms’ at vende input fra oplæggene og dele egne erfaringer med en mindre gruppe deltagere.

Mødet er åbent for alle medlemmer af CISU, DH, DIPD, DMRU og DUF.

Tilmeld dig allerede nu nedenfor, så sender vi program og link til mødet til alle tilmeldte i uge 34 (ca. en uge inden mødet finder sted).

 

Løgumkloster Højskole tilbyder legater til unge, der inden for det sidste år har arbejdet frivilligt i en NGO eller ungdomsbevægelse med fokus på social, økonomisk eller miljømæssig, bæredygtig udvikling.

Legatet er på 6.000 til 10.000 kroners afslag i normalprisen på 24.960 for 16 uger. Legatet kan søges her: https://www.logumklosterhojskole.dk/legatformular.

Vi giver legater, fordi vi mener højskoleopholdet er mulighed for at opkvalificere/klæde frivillige på til at fortsætte og udvikle deres gode arbejde i fællesskab med andre, at blive endnu skarpere på, hvordan man leder og iværksætter bæredygtig udvikling.

Højskolen tilbyder også et rum, hvor den enkelte kan bringe sit personlige engagement og interessen for aktivisme og frivillighed ind i sine overvejelser over studievalg og fremtid.

 

Højskolens profil:

Løgumkloster er en almen grundtvigiansk højskole i det sønderjyske grænseland med fokus på bæredygtighed, især FN’s 17 Verdensmål. Vi har linjefag og valgfag, der klæder eleverne på til at lede og tage initiativ til bæredygtig udvikling, samtidigt med at man får en god højskoleoplevelse for livet. 

Vi har fag indenfor ledelse og kommunikation, selvforsyning og samarbejde omkring den grønne omstilling, med meget mere. 

Især Ledelseslinjen er egnet til de unge frivillige (se https://www.logumklosterhojskole.dk/ledelseslinjen).

 

Her kan du indesende en nyhed til CISUs opslagstavle